Amenajari interioare/exterioare in Timisoara

SC Contusca SRL

Gaura de hota,aerisire

Gaura de hota, aerisire, centrala, etc. de dimensiuni incepand de la 100 mm pana la zeci de metri diametru facuta pe sistem classic

Ce inseamna sistem classic: O gaura ca sa poata fi facuta pe sistem clasic intr-un material(de exemplu beton armat) trebuie in primul rand sa i se de-a conturul pentru a i se crea margine,altfel exista riscul ca materialul de constructie sa “explodeze”pe partea cealalta a suprafetei de lucru. Dupa ce conturul a fost dat prin mai multe gauri una langa alta(de exemplu la o gaura de hota marginea este compusa aproximativ din 15 gauri,gaura avand un diametru de 120 mm),se poate trece la urmatoarea faza. Acum cand conturul este bine delimitat se poate trece la extragerea materialului din mijloc prin unirea gaurilor intre ele(aceasta operatie se face de obicei cu o dalta in sistem automatizat cu un ciocan demolator) Pe masura ce se inainteaza incepe sa apara fierul beton din structura zidului care este taiat cu o dalta speciala deasemenea folosind ciocanul demolator. In aceste fel gaura rezultata este in proportie de 90%(sau chiar mai mult)rotunda. ATENTIE!Trebuie sa tineti cont ca la efectuarea gauri este nevoie de un spatiu de 1 metru in fata pentru a se putea lucra . De asemenea trebuie sa aveti in vedere ca se face praf si rezulta ceva moloz.

DE EXEMPLU: O gaura de hota(120mm) se executa in aproximativ o ora jumatate si costul ei se ridica la 140 RON(in pret intrand:transportul dus-intors,amortizarea si materialele consumabile.

Pentru programare si detalii va rugam sunati la numarul de telefon:0733 933 167.

Toata operatiunea este facuta cu scule BOSCH profesionale de inalta calitate

Reclame
 
%d blogeri au apreciat asta: